Σχετικα με εμας

Σχεδιάζουμε το μέλλον

Η HOUSE OF STEEL είναι μια ανερχόμενη κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Αθήνα, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων τα τελευταία 8 χρόνια. Δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο και κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Εντούτοις, οραματίζεται να πραγματώσει τις ιδέες και το νέο τρόπο σκέψης που έχει να προτείνει στον τομέα στης κατασκευής, σε ευρύτερο κοινό.

ποιοι ειμαστε

Τι κρύβεται πίσω από την εταιρεία μας;

 

 

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι το κλειδί για την επιτυχία μας.

Ισχυρές βάσεις της εταιρίας αποτελούν η πολυετής εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της σε παραδοσιακά κτίρια και το πάθος για το αντικείμενο της κατασκευής. Έτσι, η συνεχής έρευνα έφερε στην επιφάνεια την ανάγκη της εταιρίας για εξειδίκευση, οδηγώντας την εντέλει στη φόρμα που χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα. Αυτή η φόρμα κατασκευής μας επιτρέπει να υπερβούμε αρχιτεκτονικούς και γεωγραφικούς περιορισμούς τους οποίους συναντάμε συχνά στις κατασκευές από μπετόν, καθιστώντας την με αυτόν τον τρόπο κατάλληλη και αποτελεσματική σε κάθε περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, με οικολογική συνείδηση οικοδομώντας κατοικίες που καλύπτουν τις δικές σας μοναδικές ανάγκες, προσφέροντας ασφάλεια σε ένα πλαίσιο σεβασμού προς το περιβάλλον, γιατί “Τι να το κάνεις το ωραίο σπίτι, όταν δεν έχεις ένα υγιή πλανήτη να το ακουμπήσεις;”

Κατοικιες

Δημοσιοι Χωροι

Εμπορικα Εργα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατοικίες

Κύρια Κατοικία
Ισόγειο
Μεζονέτες
Κατοικίες

Βίλες

Πολυτελή σπίτια με πισίνα
Πέργολες
Πάρκινγκ

Επαγγελματικά κτίρια

Αποθήκες
Καταστήματα
Βιομηχανικές Περιοχές
Χώροι εκδηλώσεων

Παροχές ξενοδοχείου

Ξενοδοχεία
Ενοικιαζόμενα δωμάτια
Μπάνγκλοους
Βοηθητικές περιοχές

Επεκτάσεις

Προσθήκες δαπέδων σε κτίρια που δεν αντέχουν επιπλέον βάρος κατασκευής σκυροδέματος

Ενεργειακές Αναβαθμίσεις

Παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ενέργεια
Κτίρια
Ανακαίνιση
Θερμοστάσια

Σχετικά με Εμάς

 

Έμφαση δίνεται, επίσης, στο συνολικό σχεδιασμό που προκύπτει ύστερα από επικοινωνία με τον εκάστοτε πελάτη, ώστε να εξυπηρετεί τις δικές του μοναδικές ανάγκες μιας και δεν υπάρχει αρχιτεκτονικός περιορισμός… Μάθετε Περισσότερα

Πληροφορίες

 

Ομήρου 11 Πεύκη, Αθήνα

+30 697 729 2728

info@houseofsteel.gr